www.ferospoj.cz :: Rohož rákosová REEDPIL (25.04.2024 - 17:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rohož rákosová REEDPIL

Rákosová rohož REEDPIL je určena pro ochranu soukromí nebo ochranu před větrem či deštěm. Rákos je vysušen a provázán vázacím drátem, čímž dochází ke zpevnění a lze jej použít jako zastínění na plot, balkón nebo kamkoliv vás napadne. Pomocí rákosové zábrany dosáhnete až 95% zneprůhlednění. Rákos je velmi tvárný, ale i křehký materiál. Protože je rohož z přírodního materiálu dochází vlivem počasí k  "zčernání" což není vadou materiálu. Použitím rákosové rohože dosáhnete přírodnějšího vzhledu než při použití zelené stínící tkaniny, kterou ale také naleznete v naší nabídce. Rohože je vhodné k pletivu, plaňkovému plotu nebo třeba zábradlí na balkóně připevnit pomocí vázacího drátu nebo například elektrikářské pásky (zde ale hrozí popraskání vlivem počasí).

Prodej rákosových rohoží je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rohož rákosová REEDPIL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!