www.ferospoj.cz :: Příčník pro plotová pole WPC, Guttafence (24.04.2024 - 17:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příčník pro plotová pole WPC, Guttafence

WPC příčník pro plotová pole Guttafence je bezúdržbový příčník značky Gutta. Slouží k upevnění plotovek. Je vyroben z kvalitního materiálu WPC, neboli dřevoplastu, který je tvořen z 60 % přírodním dřevem a ze 40 % plastem. Díky tomuto složení materiálu je příčník odolný vůči hmyzu, dřevokazným houbám, chemickým látkám a je barvostálý. Povrch příčníku je upraven jednostranným reliéfem imitujícím strukturu dřeva. Barva příčníku je tmavě hnědá (RAL 8019).

Prodej WPC příčníků pro plotová pole Guttafence je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příčník pro plotová pole WPC, Guttafence naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!