www.ferospoj.cz :: Příchytka plotových dílců na kulaté a PILCLIP sloupky, různé barvy (25.04.2024 - 23:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příchytka plotových dílců na kulaté a PILCLIP sloupky, různé barvy

Příchytka plotových dílců na kulaté a PILCLIP sloupky

Příchytky plotových dílců jsou vyrobeny z plastu a jsou určeny k přichycení svařovaných plotových dílců na kulaté sloupky o průměru 48 mm nebo na sloupky PILCLIP, které jsou opatřeny montážní lištou. Příchytka je vhodná pro uchycení pouze panelů vyrobených z drátu o průměru 4 mm. Jedná se zejména o plotové dílce:


Příchytky nabízíme v zelené, v černé a v šedé barvě.

Potřebný počet příchytek na jeden panel je určen výškou oplocení a je uveden u každého plotového panelu.

Montáž plotových dílců

Montáž svařovaných dílců hravě zvládnete svépomocí. Oproti pletivu je zde nutné opravdu přesně měřit, protože panely vyžadují přesnou rozteč sloupků. Přesný rozestup sloupků je dán typem montáže a typem použitých příchytek. Před stavbou doporučujeme vyzkoušet konkrétní kombinaci panelu, sloupku a příchytky, a podle toho teprve zahájit výkop pro sloupky. Návod pro montáž plotových dílců na kulaté sloupky najdete v dokumentech ke stažení.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příchytka plotových dílců na kulaté a PILCLIP sloupky, různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!