www.ferospoj.cz :: Pojivo pro kamenný koberec PerfectSTONE, Den Braven (29.03.2024 - 06:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pojivo pro kamenný koberec PerfectSTONE, Den Braven

Pojivo pro kamenný/mramorový koberec Perfect STONE od firmy Den Braven je finální potěrová směs říčních kamínků nebo mramorů a epoxidové pryskyřice. Kamínky pro kamenný koberec naleznete zde. Po vytvrzení epoxidového pojiva vytváří pevný a přírodní povrch. Pojivo Perfect STONE zaručuje přírodní vzhled povrchu, který je jednolitý a bez spár.

Použitím pojiva můžete docílit několika struktur.

  • Otevřená struktura - kameny jsou zality pouze z malé části, tato struktura je využívána v extrériéru např. kolem bazénů. Povrch je neklouzavý a dobře vsakuje vodu.
  • Polouzavřená struktura - kameny jsou zality z části, tato struktura je vhodná jak do interiéru tak exteriéru. Na povrchu je znatelná struktura kamení. Voda se částečně vsakuje a stéká mimo plochu (dle spádu)
  • Uzavřená struktura - kameny jsou zality pojivem celé a je tak vytvořen částečně hladký povrch, tato struktura je využívána v interiéru. Kamenný koberec je tak vhodný k luxování i vytírání.

    V případě, že chcete kamenný koberec použít do míst, kde bude stát voda (např. sprchových koutů) je nutné použití plniče pórů.

Prodej pojiva pro kamenný/mramorový koberec je realizován v několika váhových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle parametru.

Rádi Vám spočítáme celkovou spotřebu pojiva i kamení pro Váš kamenný koberec. V případě potřeby nám zašlete poptávku na email poptavky@obchodprodilnu.cz. Uveďte nám celkovou plochu kamenného koberce, jeho výšku, vybraný druh kamení a požadovanou strukturu (otevřená, polouzavřená a uzavřená)

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pojivo pro kamenný koberec PerfectSTONE, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!