www.ferospoj.cz :: Podložka TECKENTRUP, forma Z pro šroub s válcovou hlavou, A4 (28.04.2024 - 11:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka TECKENTRUP, forma Z pro šroub s válcovou hlavou, A4

Podložky TECKENTRUP formy Z patří mezi spojovací materiál vyrobený s německou precizností. Slouží k zajištění různých druhů šroubových spojů. Podložky jsou vhodné k fixaci šroubů s válcovou hlavou o pevnosti 8.8 a 10.9.  Fixaci v podložce zabezpečují speciální výlisy na jejím povrchu. Systémy s těmito podložkami odolávají vibracím strojů při velkém zatížení. Nerezové podložky Teckentrup jsou určeny pro aplikace, které jsou realizovány ve velmi náročném prostředí, při montáži a demontáži nedochází k destrukci jistících prvků. Nerez A4 odolává korozi i v extrémně náročných podmínkách (přítomnost kyselin, alkálií nebo solí).

Prodej podložek TECKENTRUP formy Z je realizován v ucelené rozměrové řadě. Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka TECKENTRUP, forma Z pro šroub s válcovou hlavou, A4 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!