www.ferospoj.cz :: Podložka TECKENTRUP, forma K s kontaktními výstupky pro šroub, geomet (28.03.2024 - 20:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka TECKENTRUP, forma K s kontaktními výstupky pro šroub, geomet

Podložky TECKENTRUP, forma K, speciální pojistné podložky německé výroby. Slouží k zajištění šroubových spojů v dynamicky namáhaném prostředí. Fixaci šroubů na této podložce zabezpečují speciální výlisy na povrchu podložky, další pojistkou proti pohybu šroubu jsou kontaktní výstupky. Systémy s těmito podložkami odolávají vibracím strojů i při extrémně velkém zatížení. Podložky formy K jsou určeny pro šrouby různých pevností, od 5.8 až 10.9.
Podložky Teckentrup na této produktové kartě jsou vyrobeny z oceli a povrch je upraven speciální technologií geomet. K pozinkování se využívá voda s mikrolamelami zinku a hliníku, které se na ošetřeném povrchu překrývají. I malá tloušťka vrstvy, která ochranu zajišťuje, poskytuje podložkám výrazně lepší korozivzdornost než je dosahováno klasickým zinkováním. Podložky je možné snadno a rychle montovat či demontovat, přičemž nedochází k destrukci jistících prvků na podložce. Pozinkované podložky TECKENTRUP formy K se vyrábějí v několika rozměrech, v tabulce výše si můžete vybrat dílčí varianty lišící se velikostí otvoru (vnitřního průměru) v podložce i velikostí vnějšího průměru podložky. Můžete si vybrat rovněž podle tloušťky podložky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka TECKENTRUP, forma K s kontaktními výstupky pro šroub, geomet naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!