www.ferospoj.cz :: Podložka SCHNORR, forma VS zesílená, bez úpravy (25.04.2024 - 12:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka SCHNORR, forma VS zesílená, bez úpravy

Podložky SCHNORR, zesílená forma VS, bez povrchové úpravy. Pojistné podložky vyrobené z oceli. Patří do skupiny tzv. tvarových pojištění šroubových spojů. Využívají se zejména tam, kde jsou dynamicky namáhány vibracemi či otřesy. Podložky vám nabízíme od malých vnitřních průměrů závitu až po varianty určené pro šrouby M30.

Prodej pojistných podložek SCHNORR bez povrchové úpravy je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Podložky SCHNORR bez úpravy povrchu můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených pojistných podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka SCHNORR, forma VS zesílená, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!