www.ferospoj.cz :: Plotovka dřevoplastová, drážkovaná, půlkulatá hlava, GUTTAFENCE WPC (29.03.2024 - 08:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Plotovka dřevoplastová, drážkovaná, půlkulatá hlava, GUTTAFENCE WPC

Dřevoplastová plotovka Guttafence je vyrobena z kvalitního materiálu WPC, neboli dřevoplastu, který je tvořen z 60 % přírodním dřevem a ze 40 % plastem. WPC plotovky mají několik výhod: nehnijí, nekorodují, jsou barevně stálé a nevyžadují proto žádnou údržbu - nemusejí se natírat. Odolají i nepříznivvým povětrnostním podmínkám. Jejich použití je velice snadné - lze je jednoduše řezat a vrtat, a tak vám jejich montáž nezabere mnoho času ani úsilí. Plotovky na této kartě jsou dodávány s rovnou hlavou. V nabídce máme i další barevné a vzhledové varianty, které naleznete ZDE.

Dřevoplastové plotovky Guttafence WPC lze jednoduše přidělat na jekly za pomoci samovrtných šroubů TEX. Alternativou může být montáž pomocí vratových šroubů a matice. Doporučená velikost mezer mezi jednotlivými plotovkami je 1,5 - 3 cm v závislosti na délce plotového pole. Při délce mezer 3 cm budete na 1 m plotu potřebovat cca 20 šroubů.

Prodej dřevoplastových plotovek Guttafence WPC je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Plotovka dřevoplastová, drážkovaná, půlkulatá hlava, GUTTAFENCE WPC naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!