www.ferospoj.cz :: Pletivo neprůhledné, 100% zastínění (23.04.2024 - 18:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pletivo neprůhledné, 100% zastínění

Pletivo neprůhledné

Neprůhledné pletivo je ideálním řešením, pokud přemýšlíte, jak zajistit stoprocentní zastínění vašeho pozemku. Pletivo je samonosné, jde o plnohodnotné čtyřhranné pletivo. Neprůhledné je tvořeno drátem, který je žárově pozinkován a vyznačuje se dlouhou životností bez koroze. Listy jsou vybaveny dvojitým spleteným drátem a jsou UV stabilní, takže časem nedojde k jejich vyblednutí vlivem slunečního záření. Plot je bezúdržbový, voděodolný, ekologický a je vyroben z kvalitního, nehořlavého materiálu. Plot je dodáván v rolích po 10 metrech. Neprůhledné pletivo vám zaručí 100% zastínění a soukromí.

Montáž neprůhledného pletiva

Montáž pletiva je velmi jednoduchá - pletivo se připevní k plotovým sloupkům za pomoci napínacího drátu a svorek PILCLIP nebo vázacího drátu. Doporučujeme použít plotové sloupky o průměru 48 mm a umístit je po 2 metrech. Počet řad napínacího drátu se odvíjí od výšky pletiva:

  • výška 100 cm - 3 napínací dráty
  • výška 150 cm - 4 napínací dráty
  • výška 200 cm - 4 napínací dráty

Co je potřeba na stavbu plotu?

Návod na stavbu plotu z pletiva

Montáž plotu zvládnete svépomocí bez asistence firmy. Podívejte se na naše články, které se týkají výběru a montáže plotu:

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pletivo neprůhledné, 100% zastínění naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!