www.ferospoj.cz :: Plachta zakrývací s kovovými oky, Den Braven (28.04.2024 - 21:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Plachta zakrývací s kovovými oky, Den Braven

Plachta zakrývací s kovovými oky od renomované firmy Den Braven. Plachta s oky je velmi odolná vůči povětrnostním vlivům, propíchnutí, protržení a je velmi snadno omyvatelná.
Plachta zakrývací je opatřena kovovými oky (vždy po 1 m její délky), které Vám usnadní její případné ukotvení na Vámi vybrané místo. 

Zakrývací plachta (celta), jak již její samotný název naznačuje, je přímo určená pro efektivní zakrytí prakticky čehokoli, co se má vyvarovat přímému styku s vodou. Ať už se jedná o stroje, auta, nářadí, nábytek nebo různé stavební materiály, plachta od firmy Den Braven ochrání vše.
U nás jsou zakrávací plachty také velmi hojně využívány na zahradách a chatách jako ochrana dříví na zimu, překrytí bazénu, shrabaného listí nebo pro "uklizení" různých nečistot, které je dobré na zahradě schovat.
Pomocí této plachty, lze vybudovat i lehký a dočasný přístřešek (camping, odkrytý krov).

Tuto zakrývací plachtu nabízíme v mnoha rozměrových variantách. Ucelenou rozměrovou řadu nelazente výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Plachta zakrývací s kovovými oky, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!