www.ferospoj.cz :: Penetrace bitumenová DenBit DISPER A, Den Braven (24.04.2024 - 19:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Penetrace bitumenová DenBit DISPER A, Den Braven

Bitumenová penetrace DenBit DISPER A Den Braven je hotová gumoasfaltová penetrace na bázi vodou ředitelných asfaltů. Penetrace je vodou ředitelná, okamžitě použitelná a bezpečná v kontaktu s polystyrenem. Je vhodná na suchý i vlhký podklad. Velmi rychle schne a po vyschnutí odolává slabým kyselinám i zásadám. Používá se jako penetrace podkladů z betonů a cihel (základy, stěny, terasy, ploché střechy atd.). Je vhodná pod hydroizolační nátěry DenBit DISPER DN nebo STYRO LT. Je ideální jako penetrace pod tepelně svařitelné pásy.

Prodej bitumenových penetrací DenBit DISPER A Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Penetrace bitumenová DenBit DISPER A, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!