www.ferospoj.cz :: Páska lepicí s pokovenou lícní stranou, GUTTABAND AL (20.04.2024 - 16:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Páska lepicí s pokovenou lícní stranou, GUTTABAND AL

Páska lepicí s pokovenou lícní stranou Guttaband AL je určená pro pokrytí kontaktní konstrukce např. krokve a střešní latě nesoucí průsvitnou krytinu. Metalizovaná páska Guttaband AL je velice důležitou součástí u pokládky průsvitných desek z důvodu zahřívání konstrukce a následnému negativnímu ovlivnění vlastností plastové krytiny. Samolepicí hliníková páska, vytváří ideálně rovné hrany v ostěních s moderním elegantním vzhledem.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej lepicích pásek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Aktuální cenu a dostupnost naleznete výše. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Páska lepicí s pokovenou lícní stranou, GUTTABAND AL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!