www.ferospoj.cz :: Pás stínící THERMOPIL TECHNO (23.04.2024 - 14:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pás stínící THERMOPIL TECHNO

Stínící pás THERMOPIL je polyethylenová páska určená pro zastínění panelových oplocení a čtyřhranného pletiva. Konkrétně je určena pro plotové panely o šířce 2,5 m s rozestupy drátů 5 a 20 cm. Stínící páska dokonale vytváří pocit soukromí, který si na zahradě můžete užívat po celý rok. Páska je odolná proti UV záření a nabízíme ji v zelené či antracitové barvě. Pás je vysoký 190 mm a dlouhý 26 m.

Prodej stínících pásů THERMOPIL je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pás stínící THERMOPIL TECHNO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!