www.ferospoj.cz :: Pás asfaltový, GUTTABIT Glass 35 (20.04.2024 - 15:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pás asfaltový, GUTTABIT Glass 35

Asfaltový pás GUTTABIT Glass 35 má vložku ze skleněné tkaniny a oboustrannou povrchovou úpravu. Horní vrstvu tvoří minerální jemnozrnný posyp. Spodní vrstvu tvoří PE fólie. Asfaltový pás je určen do podzemních částí budov proti zemní vlhkosti, stékající vodě i tlakové vodě. Izolační systém se tvoří většinou jako dvouvrstvý nebo třívrstvý. V hydroizolačních souvrstvích plochých střech se používá jako podkladní vrstva či mezivrstva s velkou pevností. Asfaltový pás GUTTABIT Glass 35 je také určen pro doplňkové hydroizolace v konstrukcích budov, např. jako podklad pod šindele a klempířské výrobky, jako separační vrstva a pojistné izolace šikmých střech s prodlouženou živostností. Role je nutné skladovat mimo přímé sluneční záření, povětrnostní vlivy a další zdroji tepla, které by mohly způsobit deformaci pásu.

Vlastnosti asfaltového pásu GUTTABIT Glass 35:

  • odolnost k mechanickému poškození
  • nízká propustnost pro vodní páry
  • snadné provedení oprav při poškození

Montáž:

Asfaltový pás GUTTABIT Glass 35 se zpracovává celoplošným natavováním pomocí plamene, hořáku nebo mechanickým kotvením na vhodný podklad. Pro funkci parozábrany v případě silikátového podkladu se pás bodově natavuje. Minimální teplota ovzduší i vlastního pásu při zpracování je +5 °C. Velikost příčných a podélných spojů (přesahů) je 10 cm.

Prodej asfaltových pásů je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pás asfaltový, GUTTABIT Glass 35 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!