www.ferospoj.cz :: Pás asfaltový, GUTTABIT Elast 35 (29.03.2024 - 13:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pás asfaltový, GUTTABIT Elast 35

Asfaltový pás GUTTABIT Elast 35 je hydroizolační modifikovaný asfaltový pás se skelnou rohoží s povrchovou úpravou barevným hrubozrnným posypem. Horní vrstvu tvoří minerální hrubozrný posyp. Spodní stranu tvoří PE fólie. Asfaltový pás Guttabit Elast 35 slouží jako finální vrstva izolace proti zemní vlhkosti. Ideální je použití v kombinaci s podkladním pásem Guttabit Glass 35.  Role je nutné skladovat mimo přímé sluneční záření, povětrnostní vlivy a další zdroji tepla, které by mohly způsobit deformaci pásu.

Vlastnosti asfaltového pásu GUTTABIT Elast 35:

  • odolnost k mechanickému poškození
  • nízká propustnost pro vodní páry
  • snadné provedení oprav při poškození


Montáž:

Asfaltový pás GUTTABIT Elast 35 se zpracovává mechanickým kotvením nebo celoplošným natavováním na vhodný podklad pomocí plamene, hořáku. Minimální teplota ovzduší i vlastního pásu při zpracování je +5 °C. Velikost příčných a podélných spojů (přesahů) je 10 cm.

Prodej asfaltových pásů je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pás asfaltový, GUTTABIT Elast 35 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!