www.ferospoj.cz :: Ocel betonářská žebírková, DIN 488 (19.04.2024 - 00:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ocel betonářská žebírková, DIN 488

Betonářské roxory z žebírkového drátu, pro zpevnění základové betonové desky či betonové stěny. Betonářská ocel je použitelná při práci s mokrou i suchou betonovou směsí, s její pomocí zamezíte (a při dodržení dalších základních pravidel betonáže) popraskání desky atd.

Roxory pro Vás krátíme z délky 6 m. Potřebujete-li pro svůj projekt specifické množství a délku, rádi pro Vás nařežeme roxory na míru (po jednotlivých metrech). POZOR, v tomto případě se ale na tyto položky po uzavření kupní smlouvy formou objednávky nevztahuje možnost odstoupení od smlouvy ve 14 denní lhůtě. Kontaktujte nás, prosím, telefonicky či emailem na poptavky@obchodprodilnu.cz.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ocel betonářská žebírková, DIN 488 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!