www.ferospoj.cz :: Lišta dveřní těsnící JOLYFLEX, Den Braven (27.04.2024 - 16:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Lišta dveřní těsnící JOLYFLEX, Den Braven

Lišta dveřní těsnící JOLYFLEX, Den Braven

Těsnicí dveřní lišta JOLYFLEX chrání před průvanem a zabraňuje vniknutí prachových částic. Dveřní lišta je samolepicí, umisťuji se na spodní hranu dveří a je vhodná pro rovné i mírně nerovné podlahy - vhodné pro parkety, dlažbu, koberce i PVC.  Kartáč lišty je vyroben z jemným nylonových vláken, která jsou zalisovaná v ocelové drážce. Na výběr je více barevných variant.

Postup montáže

Před montáží je potřeba povrch dveří důkladně očistit a odmastit, můžete použít např. technický benzín. Před aplikací vysuňte kartáč z lišty, zaměřte délku, kterou potřebujete, a přebytečnou část ustřihněte. Kartáč zasuňte zpět do drážky a odřízněte přesah pilkou. Odstraňte krycí fólii, přiložte lištu ke spodní hraně dveří a stisknutím přilepte. Minimální teplota, při které lze aplikaci provádět, je +5 °C.

Prodej těsnicích dveřních lišt JOLYFLEX, Den Braven je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Lišta dveřní těsnící JOLYFLEX, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!