www.ferospoj.cz :: Krytka sloupku kruhového průřezu plastová (19.04.2024 - 02:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Krytka sloupku kruhového průřezu plastová

Převlečná plastová krytka, pro plotové sloupky či jiné projekty (i plné materiály), které vyžadují zaslepení trubky. Pro různé průměry sloupků, zelená či černá barva. Pokud si budete plotové sloupky vyrábět svépomocí z ocelových trubek, převlečná plastová záslepka je jednou z možných alternativ, pokud nechcete čepičku sloupku navařovat či jinak "improvizovat" s PET lahví apod.
Prodej plastových převlečných čepiček z PVC je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených plastových krytek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Krytka sloupku kruhového průřezu plastová naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!