www.ferospoj.cz :: Kříž instalační pro zemní vruty BAYOS NUT-3 (28.04.2024 - 02:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Kříž instalační pro zemní vruty BAYOS NUT-3

INSTALAČNÍ KŘÍŽ PRO ZEMNÍ VRUTY BAYO.S nut-3

Instalační kříž pro zemní vruty s kruhovou objímkou je ocelové příslušenství pro zemní vruty, určené k instalaci malých zahradních projektů na fixních zemních vrutech NUT-3. Instalační kříže se používají pro zašroubování zemních vrutů do země. Usnadňují a urychlují tak jejich montáž Instalační kříž je vhodný pro vruty, které mají kruhovou objímku.

Návod k montáži zemního vrutu instalačním křížem

Najděte vhodné místo pro realizaci zemních vrutů. Před instalací zemních vrutů se vždy ujistěte, že v místě zavrtání nevedou inženýrské sítě, které by mohly být porušeny. Následně připravte místo pomocí roxoru (zdarma k zemním vrutům) na zavrtání vrutu. Pokud v daném místě narazíte na nějakou překážku v podobě kořenu nebo kamene, tak použijte SDS vrták. Je-li půda suchá a tvrdá, otvor doporučujeme zvlhčit vodou. Vrut připravte na nasazení instalačního kříže ručním zavrtáním do vzniklé prohlubně. Následně složte instalační kříž a instalujte jej na vrut. Otáčením ve směru hodinových ručiček zavrtejte vrut do země. Podrobný návod k montáži zemních vrutů za pomoci instalačního kříže naleznete ZDE.

Kompatibilita

 

V případě zájmu rádi ověříme kompatibilitu instalačního kříže s jiným zemním vrutem, stačí zavolat na prodejnu.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Kříž instalační pro zemní vruty BAYOS NUT-3 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!