www.ferospoj.cz :: Jekl poplastovaný a pozinkovaný 50 x 30 x 1,8 mm, barva CIHLOVÁ (28.03.2024 - 14:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Jekl poplastovaný a pozinkovaný 50 x 30 x 1,8 mm, barva CIHLOVÁ

Pozinkované jekly (příčníky) pro Vás krátíme z délky 6 m. Potřebujete-li pro svůj projekt specifické množství a délku, rádi pro Vás nařežeme jekly ZDARMA na míru (po jednotlivých metrech či dle Vámi zaslaného nářezového plánu).
POZOR, v případě řezání jeklů na specifickou délku se na tyto položky po uzavření kupní smlouvy formou objednávky nevztahuje možnost odstoupení od smlouvy ve 14 denní lhůtě.
U objednávky jeklů ve větším množství či ve specifické délce nad 3 m je také potřeba počítat s možným prodloužením dodací lhůty.
Pro získání bližších informací a domluvení konkrétních podmínek dodávky nás, prosím, kontaktujte telefonicky či emailem na poptavky@obchodprodilnu.cz.

Pozinkovaný a poplastovaný příčník plotového pole, barva CIHLOVÁ, průřez 50 x 30 x 1,8 mm a samotné poplastování má 0,5 mm (ocel 1,8 mm + PVC 0,5 mm). Jekl nejčastěji používaný jako plotový příčník mezi jednotlivé sloupky, na tento stavební prvek posléze realizujete montáž plastových či dřevěných plotovek. Ocelový poplastovaný jekl v cihlové barvě však lze využít i u jiných stavebních projektů.
Výroba jeklu jako prvku pro plotové systémy je realizována v ČR. Jekl je povrchově upraven zinkováním a plastifikací, výrazně Vám tak usnadní a zefektivní montáž plastových plotovek, respektive stavbu bezúdržbového plotového systému. Nákupem tohoto výrobku a plastových plotovek vytvoříte plotové pole, které na rozdíl od jiných materiálu nevyžaduje dlouhodobě žádnou údržbu. Plotový příčník můžete snadno uchytit do třmenové úchytky na této produktové kartě.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Jekl poplastovaný a pozinkovaný 50 x 30 x 1,8 mm, barva CIHLOVÁ naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!