www.ferospoj.cz :: Jekl poplastovaný a pozinkovaný 50 x 30 x 1,8 mm, barva antracit (27.04.2024 - 15:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Jekl poplastovaný a pozinkovaný 50 x 30 x 1,8 mm, barva antracit

Jekl poplastovaný a pozinkovaný, barva antracit

Ocelový jekl se zinkovaným povrchem je potažen PVC vrstvou, a je tak chráněn před korozí i mechanickým poškozením. Rozměr jeklu je 50 x 30 mm, tloušťka materiálu je 1,8 mm (celkem 2,3 mm včetně poplastování). Jekly nabízíme v několika délkových variantách. Balení neobsahuje krytky, které je potřeba dokoupit zvlášť. 

Použití jeklů

Jekly se používají jako základ k vyznačení plotového pole. Pro instalaci plotovek do jeklů doporučujeme využití nýtů.

Doporučený počet jeklů:

Pro svislé plotovky do výšky 1 400 mm doporučujeme využít 2 jekly. Nad výšku 1 500 mm doporučujeme použít 3 jekly. Pokud instalujete plotovky vodorovně, použijte vždy 3 jekly - středový jekl musí být přidělán k podezdívce.

Technologie DAMIPLAST®

Technologie DAMIPLAST® se u produktů zaměřuje především na bezúdržbovost a dlouhou životnost. Speciální antikorozní ochrana pozinkováním výrazně prodlužuje životnost produktů. Každý produkt má navíc poplastování o síle 0,5 mm, které sloupky dělá bezúdržbovými.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Jekl poplastovaný a pozinkovaný 50 x 30 x 1,8 mm, barva antracit naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!