www.ferospoj.cz :: Instalační kříž pro zemní vruty BAYOS (27.04.2024 - 21:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Instalační kříž pro zemní vruty BAYOS

Instalační kříž PRO ZEMNÍ VRUTY BAYO.s

Instalační kříž je montážní pomůcka pro zemní vruty. Je vyroben z galvanicky pozinkované oceli pro zajištění odolnosti vůči korozi. Instalační klíč se používá pro ruční montáž zemních vrutů BAYO.S HOBBY a DIY a je vhodný pro nastavitelné vruty, zemní vruty série U a pro prodloužení. Součástí dodávky je i předpichovací trn a dvě rukojeti

Návod k montáži zemního vrutu pomocí instalačního kříže

Najděte vhodné místo pro realizaci zemních vrutů. Před instalací zemních vrutů se vždy ujistěte, že v místě zavrtání nevedou inženýrské sítě, které by mohly být porušeny. Následně připravte místo pomocí předpichovacího trnu (součást dodávky) na zavrtání vrutu. Pokud v daném místě narazíte na nějakou překážku v podobě kořenu nebo kamene, tak použijte SDS vrták. Je-li půda suchá a tvrdá, otvor doporučujeme zvlhčit vodou. Vrut připravte na nasazení instalačního kříže ručním zavrtáním do vzniklé prohlubně. Následně složte instalační kříž a instalujte jej na vrut. Otáčením ve směru hodinových ručiček zavrtejte vrut do země. Podrobný návod k montáži zemních vrutů za pomoci instalačního kříže naleznete ZDE.

Kompatibilita

 

V případě zájmu rádi ověříme kompatibilitu instalačního kříže s jiným zemním vrutem, stačí zavolat na prodejnu. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Instalační kříž pro zemní vruty BAYOS naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!