www.ferospoj.cz :: Hřeben napínací pro čtyřhranná pletiva (28.03.2024 - 18:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hřeben napínací pro čtyřhranná pletiva

Hřeben napínací pro čtyřhranné pletivo nad 150 cm. Využijete ho pro jednoduché a rovnoměrné vypnutí Vašeho pletiva se zapleteným napínacím drátem. Háčky hřebenu se zachytí za oka pletiva a přes pomocné zařízení (kladka) se pletivo napíná. Používá se pouze u pletiv se zapleteným horním a spodním napínacím drátem.

Prodej napínacích hřebenů je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hřeben napínací pro čtyřhranná pletiva naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!