www.ferospoj.cz :: Geotextilie z netkaného polyesteru, GEOTEXTILIE HOBBY (25.04.2024 - 12:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Geotextilie z netkaného polyesteru, GEOTEXTILIE HOBBY

Geotextilie z netkaného polyesteru, GEOTEXTILIE HOBBY plní funkci ochrannou, kde dochází k ochraně před poškozením jednoho materiálu druhým, např. ochrana potrubí při zasypávání štěrkovým materiálem. Filtrační funkci, která zajišťuje volné proudění vody mezi oddělenými materiály. Geotextílie jsou hojně využívány při zhotovování podkladních vrstev (vodní režim) komunikací, při kultivaci znečištěných vodních toků a půdních rekultivačních programech. Tyto geotextilie zároveň podporují vznik stabilního přírodního filtru v samotné zemině. Vyztužené geotextílie umožňují přenášet tahová napětí, zajišťují zvýšenou stabilitu stavebních děl na neúnosném podloží. 

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej geoltextilie je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Geotextilie z netkaného polyesteru, GEOTEXTILIE HOBBY naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!