www.ferospoj.cz :: Geotextilie STANDARD, Den Braven (20.04.2024 - 10:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Geotextilie STANDARD, Den Braven

Geotextilie STANDARD, Den Braven je bílá stavební netkaná geotextilie. Je vyrobena ze 100 % recyklovaného polyethylenftalátu (PET). Geotextilie STANDARD má několik funkcí:

  1. Filtrační - eliminuje migraci jemného materiálu do hrubého při průtoku vody zeminou.
  2. Separační - zabraňuje promísení různých konstrukčních vrstev.
  3. Vyztužující - omezuje sesuv svislých zeminových stěn a svahů.

Geotextilie STANDARD je vysoce pevná a propouští vodu kolmo k rovině textilie. Při instalaci musí být zakryta ještě v den montáže. Při umístění do přírodních zemin s pH v rozmezi 4-9 a teplotě půdy méně než 25°C výrobce udává životnost minimálně 5 let.

Prodej geotextilii STANDARD Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Geotextilie STANDARD, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!