www.ferospoj.cz :: Geotextilie netkaná, UNI PES, Den Braven (28.04.2024 - 17:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Geotextilie netkaná, UNI PES, Den Braven

Netkaná geotextilie, UNI PES, Den Braven

Netkaná geotextilie je vyrobena z mixu PES a PP a používá se za účelem hlavně separace a filtrace, případně na drenáž a výztuž.

Separační vlastnosti netkané geotextílie UNI PES, Den Braven

Separační funkce definovaná jako „Prevence vzájemného míseni sousedních různorodých zemin a/nebo násypových materiálů použitím geotextilie".

Geotextílie zabraňuje mísení konstrukčních vrstev mezi sebe, čímž zajišťuje dlouhodobou stabilitu těchto vrstev. Geotextílie má také schopnost zvýšit nosnost, tím, že zabraňuje úniku do podloží. Poslední benefit, který oceníte je zpevnění a stabilizace vystvy štěrkodrtě.

Filtrační vlastnosti netkané geotextílie UNI PES, Den Braven

Filtrační funkce definovaná jako „Zadržovaní zeminy nebo jiných částic vystavených vlivům hydrodynamických sil při současnem umožnění průniku kapalin do geotextilie nebo skrze ni".

Netkaná geotextílie UNI PES zabraňuje přesunu jemného materiálu do materiálu hrubého při průtoku vody zeminou. Zabraňuje také smísení částic jednotlivých vrstev během dynamického tatížení způsobeného dopravou. Dále dokáže tato geotextílie udržet průtok vody v zemině při minimální tlakové ztrátě.

Skladování

Role je nutné skladovat ve vertikální poloze, bez přístupu slunečního UV záření.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Geotextilie netkaná, UNI PES, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!