www.ferospoj.cz :: Fólie střešní difuzní, nekontaktní, Den Braven D 110 Klasik (26.04.2024 - 00:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Fólie střešní difuzní, nekontaktní, Den Braven D 110 Klasik

Paropropustná fólie D 110 KLASIK Den Braven je třívrstvá střešní fólie. Používá se jako pojistná hydroizolace u odvětrávaných šikmých střech, na ochranu podkroví před prachem, sazemi a průnikem vody do tepelné izolace. Fólie je trvořena nosnou polyethylenovou (PE) mřížkou s vysokou pevností a paropropustnými vrstvami s mikroperforací. Roli skladujte ve vertikální poloze, bez přístupu slunečního záření a UV záření. Montáž probíhá přímo na krokve výraznější stranou fólie směrem ke střešní krytině. Podrobnější návod na montáž naleznete v technickém listu.

Prodej paropropustných fólií D 110 KLASIK Den Braven je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Fólie střešní difuzní, nekontaktní, Den Braven D 110 Klasik naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!