www.ferospoj.cz :: Fólie nopová s možností vedení instalačních rozvodů mezi nopy, GUTTABETA T20 Linear (29.03.2024 - 16:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Fólie nopová s možností vedení instalačních rozvodů mezi nopy, GUTTABETA T20 Linear

Fólie nopová s možností vedení instalačních rozvodů mezi nopy, GUTTABETA T20 Linear je vyráběna patentovanou technologií z vysokohustotního polyethylenu. Nopy o výšce 50 mm umožnují vedení vnitřních instalačních rozvodů mezi nimi. Použitý materiál a profil dávají nopové fólii vlastnosti, které je možno výhodně využít v řadě konstrukcí staveb. Nopy (výstupky) nasměrované ke zdivu zajišťují bezpečné oddělení základové zdi a vlhké půdy. Nopy tvoří větrací kanálky, proto zdivo může „dýchat". Mezi hlavní vlatnosti nopové fólie patří především drenážní schopnosti, akumulace vody, odvod přebytečné vody, odolnost proti většině chemikálií, vysoká životnost - nepodléhá rozkladným procesům.

Prodej nopové fólie GUTTABETA T20 Linear je realizován v jedné rozměrové variantě. Základní technická data, aktuální cenu a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Fólie nopová s možností vedení instalačních rozvodů mezi nopy, GUTTABETA T20 Linear naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!