www.ferospoj.cz :: Fólie fasádní difuzní, kontaktní, samolepící, GUTTAFOL UV FASSADE (20.04.2024 - 07:23)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Fólie fasádní difuzní, kontaktní, samolepící, GUTTAFOL UV FASSADE

Fasádní fólie s integrovanými samolepícími pásky GUTTAFOL UV FASSADE je paropropustná vícevrstvá kontaktní fólie. Využití nalezne v provětrávaných fasádach s přiznanými spárami. Pro lepší a trvalejší spojení jednotlivých pásů má fólie na obou okrajích samolepící pásky. Vyznačuje se extrémní pevností spoje. Fólie GUTTAFOL UV FASSADE je vyrobena ze dvou polyesterových (PE) textílií a monolitického filmu. Polyesterová nosná vložka je opatřena dvojitou zátěrovou vrstvou s vysokou životností. Díky použitému materiálu chrání tepelnou izolaci skládaných fasád před atmosférickými vlivy (déšť, sníh atd.). Zvyšuje vzduchotěsnost celého pláště a tím zajšťuje vyšší účinnost tepelné izolace. Použití je možné i u nejnáročnějích fasád se šířkou spáry až 50 mm.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej fasádních fólií s integrovanými samolepícími pásky GUTTAFOL UV FASSADE je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Fólie fasádní difuzní, kontaktní, samolepící, GUTTAFOL UV FASSADE naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!