www.ferospoj.cz :: Držák podhrabové desky průběžný, hranatý (18.04.2024 - 11:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Držák podhrabové desky průběžný, hranatý

Držáky podhrabových desek slouží k uchycení betonových podhrabových desek k průběžným sloupkům. Jsou vyrobeny z pozinkovaného ocelového plechu o síle stěny 3 mm.
Průběžné držáky jsou svařeny ze dvou kusů plechů a jsou využitelné zejména pro kulaté sloupky o průměru 38 i 48 mm. K montáži na sloupek doporučujeme použít samovrtné TEX šrouby. V případě koncových sloupků, nebo pokud potřebujete změnit směr plotu, použijete koncové držáky podhrabových desek. K upevnění plotové vzpěry využijete držák vzpěry na podhrabovou desku. 

Pokud potřebujete držáky podhrabových desek v zelené barvě (RAL 6005), můžeme nabídnout jak průběžné, tak koncové.

Prodej průběžných držáků podhrabových desek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Držák podhrabové desky průběžný, hranatý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!