www.ferospoj.cz :: Držák podhrabové desky ECO, průběžný, plastový (24.04.2024 - 10:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Držák podhrabové desky ECO, průběžný, plastový

Držák na podhrabové desky z materiálu PVC je ECO výrobek, který se využívá na sloupek s průměrem 48 mm (průměr 38 mm nedoporučujeme).  Plastový držák na podhrabové desky je vhodný pro desky o maximálně šířce betonu 40 mm (šířka držáku 41 mm). Vyrábí se pouze tato průběžná varianta. Potřebujete-li rohový držák vytvoříte rozříznutím tohoto průběžného držáku v polovině. Horní a dolní polovinu natočíte dle potřeby, čímž vytvoříte požadovaný úhel.

Prodej držáků podhrabových desek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Aktuální cenu a dostupnost naleznete výše. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Držák podhrabové desky ECO, průběžný, plastový naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!