www.ferospoj.cz :: Deska podhrabová plastová, PILHRAB PVC (29.04.2024 - 17:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska podhrabová plastová, PILHRAB PVC

Podhrabová hladká deska PILHRAB je vyrobena z plastu PVC s šedou barvou (RAL 7035). Desky jsou určeny pro oplocení rodinných domů, průmyslových areálů, ale můžete použít i pro stavbu neprůhledných stěn. Tato plastová podhrabová deska je velmi dobrá alternativa za klasické betonové podhrabové desky. Je nejen lehčí oproti betonové, takže manipulace s ní je opravdu jednoduchá a rychlá. Ale také je velice pružná. Navíc lze desky na sebe zakládat.

Pokud by byla potřeba zajistit vyšší pevnost, není to žádnou překážkou. Uvnitř podhrabových desek jsou pro tyto případy připraveny otvory k nasunutí vloženého profilu o rozměru 60 x 40 mm. Dále je potřeba dodržet statické výpočty. Dodržením statického výpočtu a vložením vhodného profilu docílíte vysoké pevnosti.

Prodej pohrabových hladkých desek PILHRAB je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska podhrabová plastová, PILHRAB PVC naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!