www.ferospoj.cz :: Branka jednokřídlá, zinek, 2D výplň, FAB, PILOFOR SUPER (28.04.2024 - 10:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Branka jednokřídlá, zinek, 2D výplň, FAB, PILOFOR SUPER

Branka jednokřídlá, zinek, 2d výplň, FAB, PILOFOR SUPER

Jednokřídlá plotová branka PILOFOR má rám ze čtyřhranných profilů. Výplň této pozinkované branky je ze svařovaného panelu s velikostí oka 50 x 200 mm. Průměr vodorovného drátu je 2x6 mm, svislý drát má průměr 5 mm. Branka je univerzální, dá se tedy postavit jako levá i pravá. Součástí jednokřídlé plotové brány jsou 2 sloupky 60 x 60 mm včetně kloubových stavitelných závěsů. Dále i plastový doraz, FAB zámek a klika.

Prodej jednokřídlé plotové branky PILOFOR je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství. 
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení.

zásoby branek v našem skladě

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Branka jednokřídlá, zinek, 2D výplň, FAB, PILOFOR SUPER naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!