www.ferospoj.cz :: Branka jednokřídlá, zelená, svařovaná výplň, uzamykatelná záklopka, ECONOMY (28.04.2024 - 14:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Branka jednokřídlá, zelená, svařovaná výplň, uzamykatelná záklopka, ECONOMY

Jednokřídlá plotová branka Economy ZN+PVC od výrobce Pilecký. Branka je vyrobena z pozinkované oceli s plastovou povrchovou úpravou pro delší výdrž bez potřeby natírání, či jiné péče. Všechny nečistoty na brance se smyjí deštěm. Branka je zelená, konkrétně v barvě RAL 6005, tedy ve standartní barvě poplastovaných pletiv.

Branka má uzavřený rám z kulatých profilů a výplň ze svařované sítě, která zaručuje vyšší odolnost vůči mechanickému poškození. Průměr drátu je 3,5 mm a velikost ok je 50x100 mm. Součástí branky jsou 2 sloupky včetně stavitelných závěsů. Branka je dodávána se záklopkou pro uzavření visacím zámkem.

Branky Economy jsou k dostání v ucelené řadě, pro správnou rozteč a výšku, která Vám vhodně padne do Vašeho oplocení. Všechny varianty naleznete výše v tabulce, včetně technických parametrů a cen. Ve sloupcích se zelenou šipkou je možné filtrovat výrobky dle parametrů.

Pokud jste nenalezli produkt s vhodnými parametry, či je Vámi zvolený produkt označen Na dotaz, neváhejte a kontaktujte nás. Co nejdříve se Vám ozveme s případným datem dodání, či cenovou nabídkou.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Branka jednokřídlá, zelená, svařovaná výplň, uzamykatelná záklopka, ECONOMY naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!