www.ferospoj.cz :: Branka jednokřídlá, zelená, 4HR výplet, OKO (27.04.2024 - 12:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Branka jednokřídlá, zelená, 4HR výplet, OKO

Jednokřídlá plotová branka, zelená (RAL 6005, nástřik základní dvousložková a vrchní dvousložková polyuretanová barva), výplň pletivo PVC, zamykatelná na visací zámek (OKO).
V výše uvedené ceně je také jeden sloupek 60x2 mm a panty. Druhý plotový sloupek můžete dokoupit, viz související produkty výše. Branky jsou vyrobené v ČR. Levné plotové branky s moderním designem a pevnou konstrukcí, vhodné k použití zejména jako branky zahradní. Zboží je standardně předvyráběno na sklad a může být dodáno obratem. V závislosti na skladové zásobě můžeme dodat branku se zelenou nebo černou klikou.

K brance doporučujeme zakoupit plotové vzpěry (správná velikost vzpěry je výška branky plus 50 cm, více na stránce Plotové vzpěry, pozinkované a poplastované)

Je jedno, zda je Vaším domovským městem Praha, Ostrava, Brno či bydlíte jinde v ČR, prodej plotových branek realizujeme za nízké ceny přepravy po celé ČR. Branky jsou velmi kvalitně zabaleny, takže při přepravě nedochází k nežádoucímu poškození zboží.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství. 
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení.

zásoby branek v našem skladě

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Branka jednokřídlá, zelená, 4HR výplet, OKO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!