www.ferospoj.cz :: Branka jednokřídlá s plechem, antracit, 4HR výplet, FAB (29.04.2024 - 05:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Branka jednokřídlá s plechem, antracit, 4HR výplet, FAB

Branka jednokřídlá s plechem, antracit, 4HR výplet, FAB

Jednokřídlá brankarobustní konstrukci, kovové panty a moderní vzhled. Konstrukce branky je vyrobena z pozinkovaných trubek, aby se zabránilo korozi způsobené vlhkostí. Povrchová úprava branky je prováděna práškovým lakováním - komaxitováním šedou barvou v RAL 7016 antracit. Výplet je poplastované pletivo. Šířku i výšku branky lze zvolit libovolně. Například pokud víte, že bude kromě průchodu osob potřeba projet i širokým kočárkem apod.

Bezpečnost branky je zajištěna vložkou FAB. Ve spodní části branky je plechová výplň (psaníčko), která se postará o vaše soukromí. 

Součástí balení je jeden pantový sloupek ø 60/3 mm a jeden dorazový sloupek ø 60/2 mm. Dále jsou součástí dva kusy stavitelných pantů, zámek, klika a dorazový díl se šroubem. Branku je tedy možné otevírat k sobě i od sebe.

Upozornění

Upozorňujeme zákazníky, aby zboží zabalené ve fólii a obalech nevystavovali dešti, může dojít k poškození nátěrového systému!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Branka jednokřídlá s plechem, antracit, 4HR výplet, FAB naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!