www.ferospoj.cz :: Branka jednokřídlá, antracit, 4HR výplet, OKO (29.04.2024 - 05:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Branka jednokřídlá, antracit, 4HR výplet, OKO

Branka jednokřídlá, antracit, 4HR výplet, OKO

Jednokřídlá brankarobustní konstrukci, kovové panty a moderní vzhled. Konstrukce branky je vyrobena z pozinkovaných trubek, aby se zabránilo korozi způsobené vlhkostí. Povrchová úprava branky je prováděna práškovým lakováním - komaxitováním šedou barvou v RAL 7016 antracit. Výplet je poplastované pletivo. Šířku i výšku branky lze zvolit libovolně. Například pokud víte, že bude kromě průchodu osob potřeba projet i širokým kočárkem apod.

Branka má místo vložky FAB na rámu navařený plech s kruhovým průřezem, do kterého patří visací zámek, aby byla zajištěna bezpečnost vašeho pozemku. Tyto branky lze také uzamknout řetězem omotaným kolem plotových sloupků a opatřeným visacím zámkem.

Součástí balení  je jeden pantový sloupek ø 60 mm a dva kusy stavitelných pantů.

Upozornění

Upozorňujeme zákazníky, aby zboží zabalené ve fólii a obalech nevystavovali dešti, může dojít k poškození nátěrového systému! 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Branka jednokřídlá, antracit, 4HR výplet, OKO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!