www.ferospoj.cz :: Branka jednokřídlá, antracit, 2D výplň, FAB, PILOFOR SUPER (27.04.2024 - 18:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Branka jednokřídlá, antracit, 2D výplň, FAB, PILOFOR SUPER

Branka jednokřídlá, antracit, 2d výplň, fab, PILOFOR SUPER

Jednokřídlá plotová branka PILOFOR SUPER  s povrchovou úpravou ZN+PVC v barvě antracit (RAL 7016) je univerzální (levá i pravá), dvakrát lakovaná branka. Rám branky je uzavřený, vyrobený ze čtyřhranných profilů a výplň svařovaný panel bez prolisu s velikostí ok 50 x 200 mm. Drát o průměru 2 x 6 mm (vodorovné) a 5 mm (svislé).

Součástí dodávky jsou 2 sloupky včetně kloubových stavitelných závěsů, zámek FAB, hliníková klika a plastový doraz branky. Český výrobce.

Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti jednokřídlých plotových branek naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Branka jednokřídlá, antracit, 2D výplň, FAB, PILOFOR SUPER naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!