www.ferospoj.cz :: Brána dvoukřídlá, zelená, svařovaná výplň, OKO, SOLID (19.04.2024 - 22:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Brána dvoukřídlá, zelená, svařovaná výplň, OKO, SOLID

Brána plotová dvoukřídlá, SOLID je zhotovena z kulatých profilů s průměrem 40 mm. Výplň tvoří svařovaná síť s oky o velikosti 50x100 mm. Dráty jsou o průměru 3,5 mm. Součástí brány jsou také 2 sloupky včetně stavitelných kloubových závěsů.

BRÁNA JE VYROBENA K UNIVERZÁLNÍMU POUŽITÍ. Zamykání do kovových ok visacím zámkem lze zaměnit za plnohodnotný set IDEAL® – UNIVERSAL (klika, zámek, vložka, doraz). Set je samostatně prodejný a není součástí balení.

Prodej brány plotové dvoukřídlové je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství. 
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení.

zásoby branek v našem skladě

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Brána dvoukřídlá, zelená, svařovaná výplň, OKO, SOLID naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!