www.ferospoj.cz :: Brána dvoukřídlá, zelená, 4HR výplet, OKO (27.04.2024 - 13:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Brána dvoukřídlá, zelená, 4HR výplet, OKO

Dvoukřídlá brána, zelená (RAL 6005), vypletená pletivem PVC, zamykání na visací zámek. Oka jsou navařena směrem do ulice.

Plotová brána OKO s pevnou konstrukcí, univerzálně použitelná k instalaci do plotového systému z drátěných pletiv - pro vjezdy do zahrady, technické vjezdy do firemních areálů apod. 
Součástí dodávky (v ceně brány) jsou dva sloupky pr. 60 mm a středový kolík pro ukotvení křídla. Brána je dodávána také včetně 4 ks pantů. Při instalaci pantu viz. technický obrázek je úhel otvírání cca. 110°, otvírání na úhel 180° lze docílit tím, že bránu předsadíte (pant není navrtán v ose plotu, ale kolmo proti ní).

Pro vaši realizaci stavby plotu vám nabízíme za velmi dobré ceny brány výše uvedených rozměrů, které jsou předvyráběné na sklad a lze je dodat obratem. Pokud vám typizované rozměry nevyhovují, rychle (cca. týden) lze vyrobit také bránu dle zadání (jiný rozměr, jiná výplň, jiná barva...).

Prodej plotových bran je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Brána dvoukřídlá, zelená, 4HR výplet, OKO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!