www.ferospoj.cz :: Brána dvoukřídlá, zelená, 4HR výplet, FAB (27.04.2024 - 12:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Brána dvoukřídlá, zelená, 4HR výplet, FAB

Brána dvoukřídlá, zelená, 4HR výplet, FAB

Dvoukřídlá plotová brána je vyrobena z oceli, výplň je tvořena poplastovaným (PVC) pletivem. Součástí plotové branky je příprava na FAB zámek, plastová klika, panty, dorazový díl a dva brankové sloupky (délka brankových sloupků je vždy min. o 50 cm delší než je výška branky, aby je bylo možno zabetonovat). Branka je ošetřena základním dvousloužkovovým nátěrem, na který je aplikovan ještě vrchní nátěr zelené barvy. Plotová brána s pevnou konstrukcí je vhodná k instalaci do plotového systému z drátěných pletiv - pro vjezdy do zahrady, centrální brána k pozemku u rodinného domku nebo pro vjezd do firemního areálu.

Pokud sháníte jiný typ brány k vašemu plotu, můžeme vám také nabídnout bránu s kombinovanou výplní (dole plech + nahoře pletivo) nebo menší jednokřídlé branky.

Plotové branky nabízíme v různých výškách i šířkách. Pokud sháníte branku s atypickými rozměry, v jiné barvě či s jinou výplní, rádi ji pro Vás vyrobíme. Napište nám vaši představu na poptavky@obchodprodilnu.cz a my Vám zpětně zašleme nabídku.

Vlastnosti plotové brány

Vnější rám brány je vyroben z ocelové trubky o průměru 42 mm a tlouškou stěny 2 mm, jedná se o pevnou a odolnou konstrukci. Vnitřní rám pro pletivo má průměr 18 mm. Pletivo, kterým je tvořena výplň, je čtyřhranné s oky 50x50 mm, poplastované zeleným PVC (RAL 6005). V bráně je příprava na FAB zámek, po vložení zámkové vložky (není součástí) bude brána uzamykatelná. Do bran a branek jsou vhodné stavební vložky FAB rozměru 30/30 nebo 30/35. Brána je univerzální (pravá i levá), směr otvírání si určíte sami tím, jak umístíte pantový a dorazový sloupek. Doraz není navařen, je dodáván zvlášť pro montáž dle volby směru otevírání zákazníka.

Součást balení

V dodávce společně s plotovou brankou najdete také:

  • 2x pantový sloupek Ø 60 mm (s přesahem min. 50 cm pro zabetonování oproti výšce branky)
  • 4x pant
  • plastová klika
  • dorazový díl se šroubem
  • středový kolík pro ukotvení jednoho křídla

Instalace plotové brány

Brankové sloupky je potřeba zaměřit a zabetonovat do země. Do země vykopejte/vyvrtejte kuželovitou díru o průměru 20 - 30 cm, hlubokou alespoň 50 cm (ideálně 80 cm - nezámrzná hloubka). K vykopání díry vám poslouží vrták a ruční bagr. Sloupky zabetonujte a nechejte beton dostatečně zatvrdnout před tím, než budete sloupky namáhat. Je také možné sloupky usadit za pomoci zemních vrutů bez nutnosti betonáže. V obou variantách kontrolujte správnou polohu sloupků pomocí vodováhy. Po instalaci plotových sloupků je nutné podepřít je pomocí plotových vzpěr, které se používají k zajištění svislé polohy plotových sloupků, aby nedošlo k jejich ohnutí při napínání napínacího drátu. Vzpěry je taktéž potřeba do země ukotvit. Na brankové sloupky je možno rovnou napnout pletivo a není tedy nutné vedle brankového stavět ještě plotový sloupek.

Abychom byli schopni maximálně vyhovět Vašim projektům, snažíme se držet naše skladové zásoby v dostatečném množství. 
Díky tomu můžeme Vámi objednané zboží připravit k odeslání bez prodlení.

zásoby branek v našem skladě

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Brána dvoukřídlá, zelená, 4HR výplet, FAB naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!