www.ferospoj.cz :: Brána dvoukřídlá s plechem, antracit, 4HR výplet, FAB (28.04.2024 - 21:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Brána dvoukřídlá s plechem, antracit, 4HR výplet, FAB

Brána dvoukřídlá s plechem, antracit, 4HR výplet, FAB

Zahradní dvoukřídlá brána má pevnou konstrukci vyrobenou z pozinkovaných trubek opatřených práškovým lakováním v barvě antracit a je vybavena kvalitními kovovými panty. V horní části brány se nachází výplet ze čtyřhranného poplastovaného pletiva, ve spodní části je plech. Zavírání brány je na kliku, po vložení FAB vložky můžete bránu uzamykat. FAB vložka není součástí balení a je potřeba ji přikoupit zvlášť.

V dodávce obdržíte dvoukřídlou bránu včetně 2 pantových sloupků, 4 stavitelných pantů, zámek, kliku a dorazový díl se šroubem. Díky otočnému dorazovému dílu můžete bránu otevírat jak směrem dovnitř, tak i směrem ven. Klika je umístěna na pravém křídle (při pohledu z exteriéru). Na druhém křídle se nachází uzamykatelný aretační kolík pro zajištění křídla.

Upozornění

Zboží zabalené ve fólii a obalech chraňte před deštěm, aby nedošlo k poškození nátěrového systému-

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Brána dvoukřídlá s plechem, antracit, 4HR výplet, FAB naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!