www.ferospoj.cz :: Brána dvoukřídlá s plechem, zelená, 4HR výplet, OKO (27.04.2024 - 08:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Brána dvoukřídlá s plechem, zelená, 4HR výplet, OKO

Dvoukřídlá brána, RAL 6005 (zelená), výplň pletivo PVC a 1/3 plech, zavírání na oko, včetně dvou sloupků.

Plotová brána s pevnou konstrukcí, která je univerzálně použitelná k instalaci do plotového systému - ať již jde o oplocení zahrady, vjezd k rodinnému domu nebo plánujete oplocení firmy. Tzv. psaníčko je vyrobeno z plechu o síle 1,5 mm. Součástí dodávky jsou kvalitní panty (4ks), plotová brána má zavírání na oko, tj. na visací zámek. V ceně brány jsou také dva masivní plotové sloupky, brána má ve spodní 1/3 plech.

Nabízené brány jsou českým výrobkem a jsou součástí mnoha plotových systému již po více jak 20 let. Pro stavbu plotu vám nabízíme za dobré ceny brány navyráběné na sklad, pokud Vám typizované rozměry (výše) nevyhovují, rychle lze vyrobit bránu dle vašeho zadání.

K bráně a její instalaci do již hotového plotového systému doporučujeme zakoupit také plotové vzpěry, které zakotvíte do sloupků brány (správná velikost vzpěry je výška branky plus 50 cm, více na stránce plotové vzpěry pozinkované a poplastované). 

Je jedno, zda je Vašim domovským městem Praha, Brno, Liberec či bydlíte jinde v ČR, prodej brány realizujeme po celé ČR, brána je velmi kvalitně zabalena, takže při přepravě nedochází k nežádoucímu poškození zboží.

Ve fotogalerii také fotka atypické provedení brána + branka.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Brána dvoukřídlá s plechem, zelená, 4HR výplet, OKO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!