www.ferospoj.cz :: Asfaltová směs studená, Canader (29.03.2024 - 03:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Asfaltová směs studená, Canader

Studená asfaltová směs Canader umožňuje úsporné provádění oprav výtluků a drobných oprav asfaltových povrchů. Uplatnění nachází směs při provádění prací malého rozsahu, zejména pak na větší vzdálenosti – opravy po překopech inženýrských sítí, výškové úpravy silničních armatur, nájezdy a další drobné úpravy. Studená asfaltová směs CANADER MIX je směs kvalitního drceného kameniva předepsané křivky zrnitosti a pojiva. Směs je vyráběna na obalovací soupravě dle průkazných zkoušek v předepsaných teplotách.

Vždy je třeba počítat s tím, že směs zůstává déle plastická, neb asfaltové pojivo obsahuje ředidlo, které musí odvětrat a vstřebat se do okolí opravovaného místa. Tím, že ředidlo naruší bezprostřední okolí výtluku, dojde k vodotěsnému spoji v opravovaném místě. Není tak třeba použití spojovacího nátěru, ani následnému zatření pracovní spáry.

Výhody:

  • jednoduchá pokládka
  • možno využít za jakéhokoliv počasí
  • nedrží se na pneumatikách
  • šetrné k životnímu prostředí
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Asfaltová směs studená, Canader naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!