www.ferospoj.cz :: Podložka TECKENTRUP, forma M se středním vnějším průměrem, nerez A4 (29.03.2024 - 10:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka TECKENTRUP, forma M se středním vnějším průměrem, nerez A4

Nerezové podložky TECKENTRUP, se středním vnějším průměrem, špičkový spojovací materiál vyrobený s německou precizností. Pro šroubové spoje z nerezové oceli. Pojistnou podložku Teckentrup formy M lze opakovaně využít, při montáži a demontáži nedochází k destrukci jistících prvků na podložce. Fixaci šroubů na této podložce zabezpečují speciální výlisy na povrchu podložky. Systémy s těmito podložkami odolávají vibracím strojů při velkém zatížení, určeny jsou zejména pro pevnostní šrouby 8.8 a 10.9.
Podložky TECKENTRUP na této produktové kartě jsou vyrobeny z korozivzdorné oceli s označením A4. Nerez A4 zajišťuje vysokou korozivzdornost, odolává i v náročným podmínkách (přítomnost kyselin, nebo solí). Podložka TECKENTRUP formy Mvnější průměr střední velikosti. V naší nabídce si můžete vybrat z variant lišících se velikostí otvoru (vnitřního průměru) v podložce i velikostí vnějšího průměru podložky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka TECKENTRUP, forma M se středním vnějším průměrem, nerez A4 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!