www.ferospoj.cz :: Záslepka VL čtvercová s rovnou hlavou, PE (20.04.2024 - 04:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Záslepka VL čtvercová s rovnou hlavou, PE

Záslepky plastové černé, VL pro různé velikosti čtvercových jacklů.

V technickém popisu naleznete katalogový list tohoto výrobku s doplňujícími technickými informacemi k záslepce. Pro určení správné velikosti záslepky s ohledem na jackl je rozhodující vnější rozměr a síla stěny! Vnější rozměr jäcklu = správná velikost záslepky výše.
Realizujeme prodej plastových záslepek on-line, osobní odběr možný z našeho prodejního skladu ve městě České Budějovice. Plastové záslepky jsou určeny pro výrobní firmy, nábytkáře, strojírenství, kovovýroby, řemeslníky, automobilový průmysl, elektrotechniku, zámečnictví, truhlářství, sklenářství apod.

P O Z O R! Některé výše prezentované rozměry nejsou v reálném čase disponibilně skladem v ČR a je nutné je objednat u německého výrobce. V takovém případě může doručení zboží trvat cca. týden a v případě menšího počtu objednávaných kusů může dojít k výrazné změně prodejní ceny! O výše uvedené situaci je kupující pochopitelně vždy telefonicky informován.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Záslepka VL čtvercová s rovnou hlavou, PE naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!