www.ferospoj.cz :: Zařízení výčepní SINOP Anta MK 24 s vestavěným vzduchovým kompresorem - sestava 3 (23.04.2024 - 12:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zařízení výčepní SINOP Anta MK 24 s vestavěným vzduchovým kompresorem - sestava 3

Kompletní výčepní zařízení SINOP Anta MK 24 s vestavěným vzduchovým kompresorem - sestava 3 je vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli. Toto kompletní přenosné pivní chlazení Anta MK 24 je určeno ke stáčení a dochlazování sudových nápojů. Sestava obsahuje chladič s vestavěným vzduchovým kompresorem (ten však lze i vypnout a použít externí alternativu – např. plyn), narážecí hlavu, vzduchový ventilek (pro připojení externího kompresoru nebo ruční pumpy), hadice a spojky. Vhodný především pro domácí využití či jako přenosný výčep.

Prodej kompletního výčepního zařízení SINOP Anta MK 24 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zařízení výčepní SINOP Anta MK 24 s vestavěným vzduchovým kompresorem - sestava 3 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!