www.ferospoj.cz :: Zařízení výčepní SINOP Anta MK 24 s vestavěným vzduchovým kompresorem (26.04.2024 - 08:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zařízení výčepní SINOP Anta MK 24 s vestavěným vzduchovým kompresorem

Výčepní zařízení SINOP Anta MK 24 s vestavěným vzduchovým kompresorem. Tento jednokohoutový suchý průtokový chladič lze použít jako přenosný výčep díky praktickému masivnímu madlu na vrchu a malými rozměry. Je určen pro stáčení a dochlazování sudových nápojů. Svou konstrukcí je vhodný pro domácí využití. Jeho chladící výkon je 24 litrů za hodinu a díky tomu Vám zvládne natočit až 50 piv za hodinu. Díky vestavěnému vzduchovému kompresoru, který lze vypnout, máte záruku perfektně vychlazeného moku. Jelikož se dá kompresor vypnut, můžete  použít alternativu, například plyn. Chlazení je dodáváno s odkapníkem. Součástí balení nejsou narážecí hlavy, hadice ani spojky. 

Prodej výčepních zařízení je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Zařízení výčepní SINOP Anta MK 24 s vestavěným vzduchovým kompresorem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!