www.ferospoj.cz :: Výrobník sodové vody SINOP Lima (20.04.2024 - 10:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Výrobník sodové vody SINOP Lima

SINOP Lima je kvalitní výrobník sodové vody s robustní konstrukcí. Tento sodobar slouží k chlazení a sycení pitné vody plynem CO2. Model Lima využívá ekologické chladivo, které je ve shodě s evropskými normami. Vstupní připojení přes rychlospojky umožňuje zapojení z libovolného směru. Je velmi používaný nejen v kancelářských a výrobních prostorách, ale i domácnostech a restauračních zařízeních. Zajišťuje rychlé a jednoduché čepování nápojeSodobar je navíc na čelní straně opatřen jedinečným designem s černou skleněnou deskou s motivem vody a je dodáván s odkapníkem.

Dle jednotlivých variant můžete vybírat mezi sodobary s jedním či dvěma kohouty a výkonem 17 či 35 l za hodinu (odpovídá 116 sklenicím o objemu 0,3 l). Všechny sodobary produkují chlazenou sodovou vodu, dvoukohoutové umožňují stáčet i chlazenou nesycenou vodu. Díky kohoutům lze pohodlně čepovat vodu např. i do PET lahví. 

Pro zapojení sodobaru budete potřebovat připojení k vodovodnímu řádu na kohoutek se závitem 1/2" (ideálně vzdálený max. 5 m od sodobaru), tlakovou lahev (CO2) a běžnou elektrickou zásuvku (max. 1,5 m od sodobaru. 

Prodej výrobníků sodové vody Lima je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Výrobník sodové vody SINOP Lima naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!