www.ferospoj.cz :: Výrobník sodové vody SINOP Base stream (25.04.2024 - 21:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Výrobník sodové vody SINOP Base stream

SINOP Base stream je kvalitní výrobník sodové vody robustní konstrukce s výkonem 17 l/h. Tento  výrobník sody produkuje chlazenou vodu a sodovou vodu. Je určen pro vestavění do nábytku či pod stůl, díky čemu je vhodný prakticky kamkoliv. Sodobar je možné připojit k mnoha typům samostatných i kombinovaných baterií a stojanů pomocí hadice 3/8". 

Pod variantou 6387002 naleznete silnější sodobar SINOP Base stream PLUS s výkonem 35 l/h, který se hodí například do větší kanceláře či početnější domácnosti.

Pro zapojení sodobaru budete potřebovat připojení k vodovodnímu řádu na kohoutek se závitem 1/2" (ideálně vzdálený max. 5 m od sodobaru), tlakovou lahev (CO2) a běžnou elektrickou zásuvku (max. 1,5 m od sodobaru. V neposlední řadě je pro provoz nutný výčepní stojan!

Prodej výrobníků sodové vody Base stream je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Výrobník sodové vody SINOP Base stream naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!